Hoe werkt het? Doneren

Dit initiatief staat of valt met donaties. Door te doneren kun je actief bijdragen aan het idee achter dit initiatief.

Als je “Hierrrr met je boete” een goed initiatief vindt en je vertrouwt onze werkwijze dan kun je op verschillende manieren doneren:

1) Donatie-knop
Je kunt dan een donatie-bedrag invoeren. Er zijn allerlei betalingsmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal en veel anderen.
Je kunt anoniem doneren: Zet dan even het “vinkje” aan. Sowieso kun je bij de verplichte velden Voornaam, Achternaam en Email iets willekeurigs invullen als je dat wilt.
Je kunt zelf bepalen of je een “fooi” wilt geven aan de maker van WhyDonate.

De donatie-provider WhyDonate draagt van iedere donatie 1,9% af aan de betalings-provider. Dat kunnen we niet veranderen. Daarnaast kun je zelf nog een “fooi” instellen voor het platform WhyDonate. Als we fr fooi-mogelijkheid zouden uitzetten dan zou er automatisch 3% van de donatie worden ingehouden. We willen graag dat je daar als donateur zelf invloed op hebt.

2) Je kunt er ook voor kiezen om jouw donatie bedrag rechtstreeks over te maken naar de bankrekening van “Hier met je boete”. Dan komt het volledige bedrag beschikbaar als donatie.

Maak het bedrag dan over naar deze rekening:
– Naam: Initiatief Hier Met Je Boete
– Banknummer: NL54 SNSB 8833 6231 22


(Het kan zijn dat je bank een melding geeft dat de naam niet correct is. Dat klopt en wat ons betreft kun je gewoon doorgaan met de betaling.
Zie de “Veelgestelde vragen” voor meer uitleg over dit fenomeen)

Share